MILOJE SPREMA ROKADU: ON će NAPASTI Partizan!?

Možda je i Dušan Jovančić zaslužio mesto startera kao nagradu

Partizan je za nas važnija utakmica od Napolija. Moramo da se spremimo kvalitetno, da se spustimo na zemlju i zaboravimo šta je bilo“.

Ovim rečima je kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić najavio 158.večiti derbi. Koliko god Liga šampiona bila slatka navijači kluba sa Marakane tražiće trijumf u Humskoj, kao potvrdu dominacije u domaćim okvirima.

Jasno je da Vladan Milojević neće rotirati kao što to obično radi posle velikih evropskih bitaka. Međutim, sigurno je da trener crveno-belih ima dovoljno resursa da sastavi kombinaciju koja bi mogle da igra na pobedu.

Tri dana uoči 158.večitog derbija jasno je da odbrana neće pretrpeti promene. Naravno, u slučaju da Borjan i članovi defanzivne četvorke budu zdravi.

Siguran je i Nenad Krstičić. Kod ostalih stoji veliki znak pitanja. Bivši kapiten Vojvodine Dušan Jovančić nametnuo se kvalitetnom rolom protiv Napolija. Možda i zaslužio nagradu za vrlo dobar utisak koji je ostavio u dosadašnjem delu sezone. Njegovo pojavljivanje značilo bi nešto ofanzivniju varijantu, bez Branka Jovičića. Takođe, u konkurenciji je i Goran Čaušić.

Mnogo izbora Milojević ima u ofanzivnom delu veznog reda. I sigurni smo da u ovom trenutku nije rasčistio koga će poslati na teren u Humskoj. Brazilac Kafu nije bio u protokolu protiv Napolija. Moguće je da je Milojević tim činom želeo da mu podigne nivo motivacije. Jasno je da je nekadašnji član Ludogoreca odmoran i da je spreman da zauzme mesto na krilnoj poziciji. Sada je sve na Milojeviću.

Pored njega šansu čeka i Lorenco Ebesilio. Figurira kao ozbiljan kandidat za mesto stratera, mada je Milojević u ovakvim mečevima uglavnom najviše verovao El Fardu Benu. Crveno-beli moraju da vode i računa o broju stranaca. Jasno je da Kafu, Ebesilio, Marin, El Fardu Ben i Boaći ne mogu istovremeno da budu u protokolu.

Bivši reprezentativac Nemačke je odigrao dva vezana meča posle duge pauze. Verovatno je u fazi umora, koliko i Ričmond Boaći… Moguće je da će neko od njih dvojice preskočiti najvažniji duel u domaćem fudbalu.-

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!