MILOJEVIĆ ODLUČIO: Evo kojih 11 MOMAKA počinju u Humskoj!

Utakmicu sa ‘večitim rivalom’ propustiće Vujadin Savić koji nije trenirao od duela sa Napolijem u Ligi šampiona.

 

Retko se dešava da Crvena zvezda dva meča nastupi u istom sastavu, takva praksa se nastavlja i večeras u 158. derbiju, posto od svoje ‘taktike’ nije odustao trener Vladan Milojević.

Kako saznaje HotSport kormilar šampiona Srbije se odlučio da krene sa ofanzivnom postavkom sa nekim promenjenim adutima u odnosu na Napoli. Jedna promena je prinudna i izostaće zbog povrede kapiten Vujadin Savić, a njegovo mesto kao i u prošlom derbiju zauzeće Srđan Babić. Pozadi ostaje proveren sastav sa Milanom Borjanom, Filipom Stojkovićem, Milošem Degenekom i Milanom Rodićem.

Dva zadnja vezna su prema nekim najavama Nenad Krstičić i Goran Čaušić mada je tu i Branko Jovičić. Na bokovima treba da deluje Marko Marin i ‘džoker’ Džonotan Kafu, koji nije nastupao u Ligi šampiona. Uloga El Fardu Bena iza špica se pokazala kao dobar potez i on ce sarađivati sa Ričmondom Boaćijem. U protokolu neće biti Lorenso Ebisilio koji je prekobrojni stranac za ovu utakmicu prema propozicijama domaćeg prvenstva.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Kratičić, Jovičić (Čaušić) – Kafu, Marin, Ben – Boaći.

 

FENOMENALAN GEST IGRAČA PARTIZANA: Pogledajte kakav je POKLON spremio za malog Dušana!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>