MNOGI ŽELE VEZISTU PORTA: Na kraju će ipak oko ovog igrača najveću BITKU voditi Inter i Totenhem!

Konkurencija je brojna.

 

Biće ovo izgleda borba između Totenhema i Intera, ali „Pevci“ su u blagoj prednosti kada je dovođenje ovog igrača u pitanju.

Hektor Herera, Meksikanac koji je impresionirao sa svojom reprezentacijom na Mundijalu u Rusiji bi mogao da promeni klub već u januaru.

Dvadesetosmogodišnji vezista Porta je privukao pažnju brojnih evropskih ekipa, a Totenhem ima prednost jer bi već u januaru mogao da ga angažuje, dok bi Inter morao da čeka do sledećeg leta. Roma se za sada još uvek nije aktivirala.

Hektoru ističe ugovor sa Portom 2019. godine, tako da bi ovaj igrač mogao da napusti portugalsku ligu kao slobodan igrač, a Poketino ga želi u svom timu.

Takođe, ovaj Meksikanac je izjavio da želi neki novi izazov, što je još jedna potvrda da želi da napusti klub u koji je stigao 2013. godine.

Inter nema tu mogućnost da dovede ovog igrača u januaru a razlog je taj što su oni ispunili kvotu igrača koji nisu iz Evrope, pa bi mogli da dovedu Hektora tek sledećeg leta.

http://maxsport.today/2018/09/ne-samo-sto-su-na-ep-orlici-jos-jedan-rekord-postavili-u-rusiji/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>