MNOGO NEDOVRŠENIH TEMA: Čelnici VEČITIH ponovo u CENTRU PAŽNJE!

Direktori beogradskih ‘večitih rivala’ gostujući u emisiji ‘Oko’ na Radio televiziji Srbije govorili su o brojnim temama.

 

Večiti derbi koji je u nedelju odigran na stadionu Partizana podigao je dosta prašine, a strasti se i par dana kasnije ne smiruju.

Pričom o spornom golu započet je razgovor sa obojicom.

– Realna sportska javnost se složila da je gol bio regularan i da je lopta prešla liniju. Zato ne znam zbog čega se i dalje priča o tome, rekao je Terzić.

– Naravno da Sudijska komisija neće da ide protiv svog sudije nego će da kažu da je gol regularan, iako sam pričao sa ljudima iz te Komisije i oni isto nisu sigurni, kao niko u Srbiji. Zato Sudijska komisija mora da kažnjava i edukuje sudije, a to je uloga Fudbalskog saveza Srbije, rekao je Vazura.

 

Potom je direktor crveno-belih govorio o Vladimiru Stojkoviću, a Vazura o reakciji Mitra Mrkele.

– Lično cenim golmana Stojkovića. Mislim da je izvanredan golman… S obzirom na to da nosi dres reprezentacije Srbije, mora da bude svestan težine izgovorenih reči. On ne predstavlja samo Partizan, već i igrača nacionalnog tima. Takve reči koje je izgovorio, mislim da nije rekao nijedan drugi srpski sportista. Ovo napominjem zato što sam ubeđen da je on imao predigru i uvertiru. Ta indoktrinacija traje već duži period od strane čelnika Partizana i njihove televizije, Parizanovog vesnika, gde oni podgrevaju navijačke strasti i to je sve uticalo na golmana Stojkovića i zato je on reagovao kako je reagovao, da stvarno misli da su on i Partizan žrtve, kazao je Terzić.

– Što se tiče gospodina sportskog direktora Crvene zvezde, mislim da je jedino on video da je lopta pola metra u golu. Mislim da on nije dao tu izjavu, već ju je samo izgovorio. Cenim njegov rad, on je jako dobar sportski radnik, ali je jako neprimerena i nekulturna izjava koju je dao, ali to govori o njima i o onome koji mu je rekao da to kaže, rekao je Vazura.

 

Strane sudije, kao i VAR tehnologija bile su naredna tema.

– Mislim da srpske sudije nisu uopšte problem, imamo kvalitetne i mlade sudije. Veći je problem što im se ne dozvoljava da sude kako znaju. Imam mnogo pritisaka i uticaja raznih moćnika, to treba da nas brine. Svi u Crvenoj zvezdi smo za uvođenje VAR tehnologije, treba da pratimo evropske trendove, UEFA i FIFA. To je spinovanje javnosti koje plasira Partizan, da oni jesu za, a mi nismo. Ne pitamo se ni oni ni mi, to treba da bude odluka FSS, kazao je direktor Crvene zvezde.

– Nisam za dolazak stranih sudija. Partizan je još početkom prošle sezone tražio uvođenje VAR tehnologije, ali nisu svi klubovi prihvatili. Tražili smo to i ove sezone… Ukoliko je to skupo, onda možemo da uvedemo bar gol-tehnologiju koja je jeftinija, ali odluka je na FSS i drugim klubovima da to prihvate, rekao je Vazura.

 

Na kraju razgovora oba čelnika složila su se da odnosi klubova nisu na najboljem nivou, snimak čitave emisije možete pogledati na OVOM linku, a razgovor dva čelnika počinje sredinom 15. minuta.

 

JOŠ JEDNA HUMANITARNA AKCIJA: Evo koliko KOŠTA dres ZVEZDE!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>