NAPOLI U PROBLEMU: Zvezdo OVO je TVOJA ŠANSA!

Naravno, „Marakana“ bi mogla da bude adut, a potrebno je da Napoli igra ovako beskrvno i neinspirisano, Fiorentina bila blizu boda na sablasnom „San Paolu“.

Navijači su ostvarili pretnju, prazni „San Paolo“ i loš ritam domaćina protiv defanzivne Fiorentine.

Srbi, Maksimović na jednoj i Milenković na drugoj strani u startnim postavama.

U prvih pola sata Napoli nije pogodio okvir gola, desilo im se to posle dugo dugo vremena. Nije bilo ni nekih velikih šansi, Karnezis je intervenisao nakon udarca Veretua, to je bilo sve što je Fiorentina uradila. Na drugoj strani gađali su izvan kaznenog prostora Insinje i Kaljehon, ali malo pravog fudbala.

U nastavku, pojačan je pritisak domaćih, probao je Mertens posle sat, za malo bio neprecizan, i to je bilo sve što je učinio pošto ga je zamenio Milik.

Tek tada je Napoli stegao, Dragovski je morao da interveniše kada je jedna odbijena lopta krenula pod prečku, Zjelinski i Insinje su šutirali loše iz dobrih pozicija.

I onda ni iz čega, Napolitanci su stigli do pobede, desetak minuta pre kraja, Milik je uposlio Insinjea koji je obrnuo čuvara i matirao poljskog golmana. To je bio pedeseti gol omalenog italijanskog reprezentativca i uzdah olakšanja za domaće.

Fiorentina koja se branila, nije uspela da se vrati, ni uzvrati, Zjelinski je imao šansu da pobedu učiniti ubedljivijom, ali na kraju kroz iglene uši, tri boda za Napoli, Milojević je sigurno bio zadovoljan onim što je video, izgleda da Anćelotijev tim nije u formi, iako su dobili treći meč u sezoni, 1:0.

Nema sumnje da na krcatoj „Marakani“ Zvezda ima šansu, ako Italijani ponove ovako bledu partiju…

U prvom meču dana, Inter je ponovo razočarao, izgubili su od kuće protiv Parme.

Večeras poslednji meč dana, Frozinone dočekuje Sampdoriju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!