NIKAKO DA GA KRENE: U prvom timu Liverpula za njega NEMA mesta, ali evo gde će IGRATI ove sezone!

Da li će ovako ostati? Najverovatnije hoće, a noćna mora bi mogla da završi tek u junu, ako ne ode iz kluba na zimu…

 

Dok su članovi prvog tima imali odmor tokom pauze, Marković je trenirao sa mladom ekipom i igrao prijateljski meč zatvorenog tipa protiv Kruv Aleksandre.
On je prekomandovan u tim do 23 godine, rezerve koje trenira Nil Kričli i kako sada stvari stoje, tamo će i ostati. Drugim rečima, neki engleski mediji su uvereni da za Lazara Markovića, osim što nije registrovan za mečeve PL i Lige šampiona nema ni mesta u svlačionici prvog  tima.
Da li je u pitanju neka vrsta osvete zbog neodlaska u Anderleht, transfer je propao u poslednji čas, u Briselu tvrde da je želeo veći novac, dok je Srbin to demantovao i izjavio da to nije bio problem.
Bilo kako bilo, zaboravljeni Markec će verovatno do januaru biti sa omladincima i fudbalerima koji se oporavljaju od povreda u drugom timu, a onda kao jedino rešenje ostaje, ili da ode negde da igra fudbal na pozajmicu, ili da raskine ugovor sa Liverpulom šest meseci pre isteka.
Ali, jasno je i da ne postoji klub koji bi u januaru platio obeštećenje za igrača koji je van tima i kome ugovor ističe za šest meseci.
http://maxsport.today/2018/09/haos-u-spaniji-zvezda-reala-ide-u-zatvor/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>