ON ZNA: Ljubimac Delija OTKRIO kako Zvezda može do pobede protiv PSŽ-a!

Tri dana pred gostovanje Pari Sen Žermenu fudbaler Crvene zvezde Džonatan Kafu otkrio je šta bi crveno-belima moglo da donese pozitivan rezultat u Parizu.

Aktuelni šampion Srbije odigrao je svoj meč 10. kola Super lige u subotu uveče kako bi stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem imao više vremena da pripremi ekipu za ono što sledi sredinom predstojeće nedelje.

Strelac vodećeg gola za Zvezdu u pobedi nad lučanskom Mladosti (2:1) tvrdi da je ekipa spremna za izazov koji je očekuje u Parizu.

„Zvezda je danas na mestu na kojem kao klub sa bogatom istorijom i pripada. Smatram da ova ekipa zaslužuje da odmerava snage sa najboljima u Evropi. Utakmica u Ligi šampiona je sama po sebi izazov za svakog fudbalera. Mi smo spremni, znamo sa kojom ekipom odmeravamo snage i znamo da nas ne očekuje lak posao, ali verujem da ćemo pokazati kvalitet koji posedujemo“, rekao je Džonatan Kafu za klupski sajt.

Crveno-beli nakon prvog kola u Ligi šampiona zauzimaju drugo mesto u Grupi C. Krilni fudbaler Zvezde smatra da bi odbrana mogla da bude najveći adut na gostovanju Pari Sen Žermenu.

„Prošle godine u Ligi Evrope, sada u Ligi šampiona Crvena zvezda je pokazala da ima čvrstu odbranu, ne primamo lako golove i siguran sam da možemo da iznenadimo svakog protivnika kada naiđe na naš bedem. Takođe, u napadu imamo kvalitetne igrače, sve se bolje razumemo na terenu kako vreme odmiče i naše zajedništvo i požrtvovanost na terenu mogu da nam donesu pozitivan ishod“, rekao je Kafu.

Gol u duelu sa Lučancima bio je drugi koji je Džonatan Kafu postigao u crveno-belom dresu.

„Trebalo nam je malo vremena, ali smo zaigrali kako umemo i zabeležili zasluženu pobedu. Gol u Zvezdinom dresu mi mnogo znači. U dogovoru sa Ebisiliom na terenu odlučili smo se da ja izvedem penal. Šutnuo sam u golmanovu levu stranu i, iako je krenuo na pravu stranu, nije uspeo da odbrani taj udarac. Još mnogo utakmica je pred nama, trudiću se da budem još bolji i da postignem mnogo golova“, zaključio je Kafu.

Utakmica 2. kola grupne faze Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 18:55.

HAOS U TURSKOJ: Izbila TUČA navijača, deset na jednog! (VIDEO)

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!