OSTAO BEZ KARATA, ALI NE I BEZ EMOCIJA: Navijač pokazao LJUBAV prema klubu, uprkos tome što za njega karata NEMA!

Da li su se u Crvenoj zvezdi naježili i dodelili karte ovom navijaču?

 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona, samim tim je i interesovanje za utakmice u tom takmičenju koje će se gledati i na najvećem stadionu u Srbiji, ogromno.

Ima i onih koji su bili verni Crvenoj zvezdi i koji su ostali bez karata za Ligu šampiona.

Evo jednog koji je napisao pismo…

Čujem… rasprodata si, kažu za mene nema karata. Nisam ljut, osećam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule. Umeli smo da se gušimo u neuspesima, stidiljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja sa olovkom što je škrabala hartiju.

Sada smo omogućili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveća pobeda, veća i od one koju priželjkujemo u sledeći utorak… Od dana kada smo koračali ka početku, novom početku, sada si ti na vrhu, a ovo ti piše čovek koji je neizmerno srećan zbog toga.

Ja ću na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav čine sitnice. Ponovo si div, ustvari ti to nikad nisi prestala da budeš, samo si na trenutak zatajila, kao što na trenutak umeš da bljesneš, zasijaš. Od tebe nikad nisam mogao da odustanem tebe sam zavoleo kad je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vraćao. Tako će biti i sada. Možda neću biti na stadionu, ali ću biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kad nekolicina ode.

Dobro znaj da uvek tu sam ja!“,napisao je ovaj navijač.

 

APSOLUTNO NEOČEKIVANO: Amerikanac PROMENIO mišljenje o Đokoviću!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>