PAO DOGOVOR: SAVEZ zamolio NAVIJACE!

Za 13 dana 11. oktobra na stadionu ‘Pod Goricom’ odigraće se prvi fudbalski meč u istoriji između Crne Gore i Srbije.

Na terenu će tokom utakmice sigurno biti ‘vatre’, ali posle toga uslediće prijateljski zagrljaji. Ipak, pitanje je hoće li ista slika biti i na tribinama. Da sve prođe u najboljem redu trudi se FS Crne Gore. Obavljen je razgovor sa navijačima što je za ‘Vijesti’ potvrdio komesar za bezbednost Dragan Sekulić.

– Cela bezbednosna zajednica je aktivna u pripremi i to daje garancije da će proteći u najboljem redu – rekao je Sekulić, dok je generalni sekretar Momir Đurđevac dodao:

– Postoji apsolutna spremnost kod njih da to bude fudbalski spektakl. Tražili smo, a od navijačkih grupa i dobili podršku i garancije da politike neće biti na stadionu. Nadamo se da će biti poštovani dogovori koje smo postigli. Nadam se da će protivnik biti poštovan, ispraćen aplauzom, da neće biti zvižduka himni – rekao je Đurđevac.

Na kraju poslata je jasna i sportska poruka.

– Došao je i taj dan kada ćemo igrati sa reprezentacijom Srbije. Apelujem na sve da imaju pozitivan pristup, da prirede sportski i fudbalski spektakl, a ko bude bolji neka pobedi. Pokažimo crnogorsko gostoprimstvo i čuvajmo drugoga od sebe.

ZVEZDINE OSCILACIJE: Crveno-beli u finišu SLOMILI otpor Cibone!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!