PARTIZAN IZGUBIO, ALI JE I DOBIO: Partizanovo pojačanje PRORADILO!

Фаза припрема, снага противника и састав у којем је Партизан наступио, учинили су утакмицу против Сарагосе веома занимљивом

 

Фаза припрема, снага противника и састав у којем је Партизан наступио, учинили су утакмицу против Сарагосе веома занимљивом. Потпуно без обзира на резултат.

Јер, у овом дуелу – за разлику од меча против Басконије који је врло мало показао – могло је да се наговести све што би Маркус Пејџ могао да понуди црно-белима. Леворуки плејмејкер има шут, продор и идеју. У зависности од његовог ритма, могло би много тога да зависи и у игри Парног ваљка. Сада је погађао, са лакоћом пробијао, правио вишак, али и умео да засрља. Са подизањем форме, заиста би могао да буде велико појачање.

У последњих десет минута ушло се са егал резултатом, а екипа Ненада Чанкапоказивала је уигране акције, лако долазила до коша (делом, наравно, иде и на душу противника).

Пејџ je додатно убрзао, погодио две тројке и пробио за 77:70, у 35. минуту. Била је то максимална предност која се пребрзо за само неколико напада. Пејџ је поново одвео црно-беле на 79:77, али је то, испоставиће се, био последњи пут да је Партизан био у вођству.

Сарагоса је везала две тројке, Маринковић смањио на 83:81, али је преискусни Сеибутис погодио за плус четири и уписао Партизану пораз. Пораз који ни најмање не боли Ненада Чанка и сараднике. Из овог меча исијава оптимизам.

ENGLESKA PROTIV ŠPANIJE, SAUTGEJT PROTIV ENRIKEA: Pogledajte ko ISTRČAVA na teren od 20:45!

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>