PARTIZAN UBEDLJIV PROTIV MORNARA: Evo šta je Čanak imao da KAŽE nakon utakmice!

Partizan je pobedom 91:77 stigao do prve pobede u Superkupu ABA lige. Mornar je arhiviran, slede dalji izazovi u Laktašima, a trener Nenad Čanak istakao je da su crno-beli večeras pružili bolju partiju nego tokom čitave turnere po Španiji.

 

– U predsezoni je ovo verovatno najbolji rezultat. Partizan je ekipa u stvaranju. Nakon turneje u Španiji smo videli sve naše nedostatke, u ovom trenutku smo daleko od onoga kako treba da izgledamo. Ovo je bitna pobeda protiv jedne ekipe koja sjajno šutira, a imaju i Lukovića koji je atipičan centar, rekao je Čanak.

Istakao je i da je pobeda došla kao posledica neuigranosti Mornara, što je rezultiralo kontrama i lakim poenima Partizana:

– Neke lake poene smo postizali iz njihovih grešaka, ali u tome nam je pomogla i neuigranost Mornara. Videćemo da li će to biti nešto što je u kontinuitetu – naglasio strateg crno-belih.

Ipak, nije želeo Čanak da priča o ABA ligi:

– Do meča u Baru ima još vremena. Različiti će biti uslovi. Nama sada nedostaju Veličković i Si. A pobeda u Baru svakoj ekipi, a ne samo Partizanu predstavlja veliki plus, zaključio je Čanak.

U polufinalu turnira u Laktašima Partizan će igrati sa boljim iz duela

 

JOVIČIĆ SMATRA DA JE ZVEZDA FAVORIT: Evo šta on OČEKUJE od DERBIJA!

 

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>