PAVKOV PUN SAMOPOUZDANJA: Neće BITI lako DEFANZIVCIMA Partizana da ga ZAUSTAVE!

U nedelju nas očekuje najveća utakmica u srpskom fudbalu.

 

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov izneo je svoja očekivanja pred predstojeći Večiti derbi sa Partizanom u intervjuu za Informer.

„Neka bude isti scenario kao u martu u Nišu, kada sam postigao gol Partizanu za pobedu. Očekujem da dobijem šansu od trenera Milojevića. Nisam do sada imao priliku da igram večiti derbi. Igrao sam važne mečeve u ligi, ali najveću utakmicu našeg fudbala nisam. Sanjam o tome da protiv „Crno-belih“ dam gol u derbiju jer je to nešto posebno. Pobeda je, ipak, najvažnija“, smatra visoki napadač.

Da li su igrači spremni na još jednu vrlo zahtevnu utakmicu nakon remija sa Napolijem u Ligi šampiona?

„Derbi je posebna priča. To je kao finale Lige šampiona i za Zvezdu i za Partizan. Naravno da smo spremni. Imamo širok igrački kadar, puno momaka konkuriše za sastav. Idemo na pobedu, uvek je tako.“

Posebno ga je obradovala reakcija Zvezdine publike na tom meču.

Nisam očekivao onakve ovacije kada sam ulazio u igru protiv Napolija. Baš sam se iznenadio. Desilo se posle prvog skoka da sam dobio aplauze. Naravno, čim imate naklonost navijača, to je na neki način i pritisak s kojim morate da se nosite. Kod nas u Srbiji je poznato, dok ide dobro, sve je super. Kad krene loše, obrće se situacija, ali tako i treba da bude jer igramo za veliki klub kakav je Crvena zvezda, zaključio je Pavkov.

Utakmica u Humskoj se igra u nedelju od 19 sati

 

DA PUKNEŠ OD SMEHA: Ovako Borjan IMITIRA Vujadina Savića! (VIDEO)

 

 

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>