PONOVO: ŠTA je to URADIO Mitar!?

Da li ovo gleda Rafa Benitez?

Fulam je dočekao Votford na svom „Krejven Kotidžu“, a meč se završio rezultatom 1:1 (0:1).

Očekivali smo atraktivan i uzbudljiv meč, tako je na kraju i bilo.

Na startu meča Votford je šokirao domaće navijače i igrače. Već u drugom minutu su pokazali svoj prepoznatljiv stil, osvojili loptu visokim presingom i vrlo brzo stigli do odlične šanse, koju je Grej pretvorio u gol, Hjuz je poslao odličnu loptu koja je stigla do napadača Votforda.

Fulam je pokušao da se oporavi od ovog šoka, ali su nastavili da prave neke kardinalne greške koje su mogle skupo da ih koštaju. Votford nije iskoristio te prilike koje su im pružili igrači Fulama, pa je ostalo 0:1 na kraju prvom poluvremena.

Drugo poluvreme je nastavljeno u istom ritmu, domaćin je pokušavao da ima loptu u svojim nogama, ali nije stvorio neke preterano dobre šanse, defanzivci „Stršljenova“ su odlično zatvorili Mitrovića i ostale ofanzivne igrače. Međutim, u 78. minutu je srpski napadač je pokazao koliko mu je malo potrebno da bi zatresao mrežu. Odbijenu loptu je pokupio Vieto, brzo pronašao Mitrovića koji je sa par metara zakucao loptu u mrežu Votforda i tako se izjednačio sa Edenom Azarom na vrhu liste strelaca, obojica imaju po pet golova ove sezone.

Nakon što je Fulam izjednačio, ostalo je još 15-tak minuta do kraja meča, oba tima su hteli „ceo plen“ i sva tri boda, ali Mitrović jednostavno nije imao sreće da postigne danas dva gola, jednom mu je Foster fantastično odbranio, a drugi put je lopta pogodila prečku. Nakon ovog remija, Votford je i dalje u samom vrhu tabele sa 13 osvojenih bodova, dok je Fulam osvojio 5. Jokanović je izgleda pogrešio na startu meča, u 46. minutu je izbacio Mosona i uveo Odoija, koji se iznenađujuće našao na klupi, Tada je njegov tim zaigrao znatno bolje, ali nije bilo dovoljno vremena da u potpunosti preokrene rezultat i pobedi svoj bivši klub.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!