PROBLEM ZA LIVERPUL I ŠANSA ZA PSŽ: Klop ne može biti siguran da će ovaj igrač biti SPREMAN za meč!

Фирмино је повредио око у дуелу са одбрамбеним играчем Тотенхема Јаном Вертонегеном у утакмици (2:1) у недељу на Вемблију

 

Тренер Ливерпула Јирген Клоп рекао је данас да се нада да ће фудбалер РобертоФирмино бити спреман за предстојећу утакмицу са Пари Сен Жерменом у Лиги шампиона.

Фирмино је повредио око у дуелу са одбрамбеним играчем Тотенхема ЈаномВертонегеном у утакмици (2:1) у недељу на Вемблију.

Бразилац је примљен у болницу, а затим се одвојено од саиграча вратио у Ливерпул.

Упитан да ли ће Фирмино бити спреман да игра, Клоп је одговорио:

– Не, није сигурно. Да играмо данас, не би било шансе да игра, али надамо се да постоји шанса да сутра заигра. То су добре вести, да ће бити близу, пошто су сви били шокирани када су видели фотографију после утакмице. Повреда је болна, нико то не жели, то никоме не треба. Биће добро, али не знамо тачно када. До утакмице има још 30 сати, па ћемо видети како ће се развијати ситуација – рекао је Клоп, пренео је Скај.

Такмичење у Лиги шампиона почиње у уторак, а Ливерпул ће од 21 час на свом терену играти против Пари Сен Жермена. У другој утакмици у Групи Ц у Београду у исто време играју Црвена звезда и Наполи.

Ако Фирмино не буде могао да игра, Клоп ће у тим уврстити Данијела Стариџа. Са повредама се муче и Дивок Ориги и Доминик Соланке.

Титулу у Лиги шампиона брани Реал Мадрид, који у такмичење улази без тренера Зинедина Зидана и Кристијана Роналда који су напустили клуб.

 

DARKO LAZOVIĆ PRED NAPOLI: Evo šta on misli o GRUPI i da li postoje šanse za njegov POVRATAK?!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>