RASPALIO DELIJE: Boaći ima PORUKU za Napoli!

Moćna poruka povratnika u redove Crvene zvezde. Evo šta Ričmond Boaći očekuje od duela sa Napolijem.

Sjajnu uvertiru napravili su fudbaleri Crvene zvezde pred premijerni susret u Ligi šampiona. Tim Vladana Milojevića pregazio je Radnik iz Surdulice (6:0), a posebno su se sinoć istakla pojačanja pristigla poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Povratnik Ričmond Boaći postigao je dva gola i potvrdio da spreman dočekuje utakmicu koja je na programu u utorak uveče.

„Zahvalio bih se Bogu, on je zaslužan za sve što sam postigao u životu, pa i pogotke protiv Surduličana. Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu“, u svom stilu kaže Boaći.

Pokazalo se sinoć da je Zvezda napravila odličan potez kada je odlučila da bude strpljiva i sačeka da Kinezi daju „zeleno svetlo“ za transfer.

„Uvek sam se borio za više. Trenirao sam, radio naporno i stremio ka novim izazovima. Kao što uvek kažem ukoliko mi je suđeno zatrešću mrežu, tako gledam i na sledeći duel. Ako budemo na najvišem nivou, uz dobro poznatu podršku navijača, možemo da ostvarimo naše snove“, dodaje napadač Crvene zvezde.

Sledeći duel je na programu za dva dana, na „Marakanu“ stiže favorizovani Napoli.

„Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na ‘Marakani’ u režiji naših navijača“, poručuje Ričmond Boaći.

Utakmica prvog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i italijanskog Napolija biće odigrana u utorak, 18. septembra, a početak meča zakazan je za 21 čas,

OVO JE DOKAZ: Zvezda je u grupi SMRTI!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!