RONALDO VERUJE DA JE ZAVERA U PITANJU: Da li UEFA želi da mu se OSVETI?!

Kristijano smatra da je scenario unapred pripremljen, ali i da je Juve nemoćan da ga zaštiti.

 

Ronaldo će danas biti na terenu protiv Frozinonea, pretpostavlja se da će učiniti sve da uđe u golgetersku seriju posle golova koje je dao Sasuolu, ali priča se posle isključenja u Valensiji ne smiruje.

„Marka“ piše da iz krugova bliskih Portugalcu stižu informacije da je on ubeđen da je u pitanju zavera, odnosno osveta UEFA za činjenicu da je odbio da dođe na proglašenje najboljeg igrača Lige šampiona koje je pripalo Modriću, iako je CR7 dao 15 golova prošle sezone na putu Reala ka Ligi šampiona.

Takođe, njegov menadžer Mendeš smatra da je ovo i deo „kazne“ za odlazak iz Reala i da mu se ovakve stvari nisu dešavale u „belom“ jer UEFA ima mnogo veći strah od Madriđana, Juventus je tu prilično nemoćan, kao i svi drugi italijanski klubovi u Evropi.

 

Sada ostaje da se sačeka kazna, Juve će na sve načine pokušati da utiče da ona bude samo jedno utakmicu, protiv Jang Bojsa kod kuće, ali Ronaldo veruje da UEFA ima nameru da ga dodatno povredi i da spreči njegov veliki povratak na „Old Traford“ odnosno da će biti suspendovan i za gostovanje Mančester Junajtedu.

Inače, Ronaldo je izazvao pravi haos u Laciju, odnosno Frozinoneu, navijači su opsedali hotel samo da bi ga videli, a stadion je davno rasprodat.

 

ZVEZDA OSLABLJENA PRED DERBI: Jedan sigurno NE IGRA, drugi POD ZNAKOM PITANJA!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>