SESTRA SIMEONEA ZAINTRIGIRALA MAŠTU SVIH LJUBITELJA FUDBALA: Lacio, Inter ili ipak ostanak u Atletiku?

On to govori već dugo, a sada je to ponovila i njega sestra, odnosno menadžerka Natalija

 

Dugo je to želja navijača Intera, ali i Čola Simeonea. Samo je pitanje vremena kada će Argentinac preuzeti milanski tim. To i on sam govori već dugo, a sada je sve potvrdila i njegova sestra i menadžerka Natalija.

Argentinac je proveo dug period karijere u Italiji, a u Interu je igrao od 1996. do 1999. godine.
Samo je pitanje vremena. Pre ili kasnije će završiti u Interu. On voli taj klub, atmosferu, život u Milanu. To je klub koji bi zaista voleo da trenira„, rekla je Natalija.

I imala mali dodatak…
Trebalo bi da istaknem da mu je i Lacio veoma drag klub, takođe„, rekla je Čolova sestra za klub u kom je Simeone igrao četiri godine.

Simeone je bio blizu odlaska Atletiko Madrida prošlog leta, ali je umesto toga produžio ugovor.
Na kraju krajeva, strast uvek pobeđuje. Dijego je proveo sedam godina u Atletiku. On je jedan od najboljih trenera na svetu, ali je ostao jer je znao da nije završio posao. I ja ga podržavam„.

Dijegov sin Đovani igra u Fjorentini, ali tu se porodični „posao“ ne završava.
Đulijano Simeone ima 15, to je Dijegovo treće dete i on je trenutno u River Plati. On je možda i najtalentovaniji. Stavljaju ga da igra centarfora, ali ja ga više vidim na poziciji ´sedam´ nego na poziciji ´devet„.

 

ZA NOVAKA OVO NIJE OBIČNO FINALE: Eventualna titula Đokovića IZJEDNAČAVA sa jednim od najvećih!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>