SKORO BIO DEO SPEKTAKLA: U utorak SUDI Zvezdi!

Kada su u pitanju utakmice u Ligi šampiona UEFA ništa ne prepušta slučaju. Duel na stadionu „Rajko Mitić“ sudi arbitar kojem je nedavno ukazana velika čast.

Utakmicu prvog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija sudiće poljski arbitar Simon Marčinjak!

UEFA je na „Marakanu“ poslala sudiju koji je pre samo mesec dana delio pravdu u UEFA Super kupu koji je osvojio Atletiko Madrid.

Poslednju međunarodnu utakmicu u klupskim takmičenjima Simon Marčinjak sudio je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Bio je na centru u Atini u revanšu između AEK-a i MOL Vidija.

Kakavu reputaciju ima Simom Marčinjak govori i to da je bio deo planetarne smotre u Rusiji gde je sudio dve utakmice grupne faze. Delio je pravdu na meču Argentina – Island i Nemačka – Švedska.

Srbi ga pamte po dobru, delio je pravdu u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu na gostovanju u Velsu. Mihajlovićevi „Orlovi“ tada su slavili sa 3:0.

Recimo i to da je u prethodnoj sezoni Simon Marčinjak sudio Napoliju u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Na tom meču Napolitanci su savladali Nicu sa 2:0.

Marčinjaku će u Beogradu pomagati sunarodnici Pavel Sokolinski i Tomaš Listkjevič. Dodatne pomoćne sudije biće Pavel Račkovski i Tomaš Musial.

VELIKI DELIJA: Đoković ima PORUKU za Zvezdu!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!