ŠPANAC PRESTIGAO SKOLSA: Ali ovim REKORDOM se BAŠ i ne može POHVALITI!

Španac uspeo da pretekne Skolsa

 

Real Madrid je igrao fantastično, pobedili su Romu na svom stadionu sa 3:0 (1:0).

Dokazali su da mogu bez Ronalda, da su i dalje glavni favoriti za odbranu titule u Ligi šampiona, a ovu utakmicu su obeležili Ramos i Isko, dva Španca.

Ramos je postavio novi negativan rekord u elitnom takmičenju. Naime, on je u 23. minutu dobio žuti karton, a to je njegov čak 37. žuti karton u ovom takmičenju, i na taj način je prestigao legendarnog Pola Skolsa, koji ima 36 žutih kartona.

Španac je poznat po gruboj igri i po kartonima, a pored Lige šampiona, on je rekorder i kada je u pitanju La Liga, Real Madrid i španska reprezentacija. Tridesetdvogodišnji Španac igra fantastično i definitivno je lider Reala, a on se nada da bi njegov tim mogao i četvrti put uzastopno da osvoji Ligu šampiona.

Pored njega, još jedan podatak za pamćenje je ostvaren na „Santijago Bernabeu“, a za taj podatak je zaslužan Isko. Postigao je prvi gol za Real u poslednjim trenucima prvog poluvremena nakon fantastičnog slobodnjaka i tako je postao prvi Španac koji je u dresu Reala postigao gol iz slobodnog udarca.

http://maxsport.today/2018/09/pravda-ipak-zadovoljena-grupa-h-najvecu-paznju-izazvala/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong