SPEKTAKL U NAJAVI: Liverpul u BEOGRAD dolazi u NAJJAČEM sastavu!

Trener „crvenih“ je ovim putem želeo da odgovori nekadašnjem engleskom reprezentativcu Geriju Nevilu

 

Jirgen Klop, menadžer Liverpula je jasan: neće žrtvovati Ligu šampiona, zarad plasmana u Premijer ligi.

Klop je ovim putem želeo da odgovori nekadašnjem engleskom reprezentativcu Geriju Nevilu koji je takav predlog preporučio Liverpulu.

 

– Gerijevo mišljenje je tipično za nekoga ko o fudbalu priča iz kancelarije. Trebalo bi da dođe ovamo i objasni mi kako tačno da sprovedem u delo njegovu ideju. Kako da pripremamo utakmicu Lige šampiona, a da ne budemo fokusirani na nju? Da li da dovedemo decu i pošaljemo ih na teren? To bi bilo baš zabavno – rekao je Nemac na konferenciji pred sutrašnji derbi protiv Totenhema.

Klop se onda osvrnuo i na veliku ulog i zainteresovanost publike za mečeve Lige šampiona.

– Naše utakmice u Ligi šampiona gleda mnogo ljudi i posao nam je da te utakmice odigramo što je bolje moguće što i pokušavamo. Možemo da se fokusiramo na samo jedno takmičenje jedino ako smo eliminisani iz drugog – rekao je Klop i nastavio:

– Ne verujem da bi čak i Geri Nevil tada rekao: „OK, u četvrtfinalu smo Lige šampiona, ali pustićemo Mančester siti da nas eliminiše“. To tako ne funkcioniše – zaključio je Klop.

Liverpul dolazi Crvenoj zvezdi u Beograd 6. novembra, dok 24. oktobra šampion Srbije gostuje na „Enfildu“.

 

PSŽ NAPRAVIO PRVI KORAK U JAPANU: Francuski tim ovim potezom postao PRVI evropski klub PRISUTAN i u Tokiju!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>