ŠTA SE TO SPREMA: Evropski gigant KUPUJE u Zvezdi!?

Trojica igrača Crvene zvezde na skeneru nekadašnjeg šampiona Evrope.

Skauti ekipe Seltika koja je 49 puta bila šampion Škotske i koja u svojoj riznici trofeja ima i jedan Kup šampiona iz 1967. godine, juče su bili na beogradskom stadionu „Rajko Mitić“.

Škotski mediji prenose da su trojica fudbalera Crvene zvezde najverovatnije bila na skeneru skauta koji su došli da gledaju utakmicu u okviru grupe C Lige šampiona.

Crvena zvezda je uspela da odoli Napoliju koji je bio nešto ofanzivniji i kvalitetniji rival, što predstavlja veliki uspeh srpskog kluba.

Ko je to bio zanimljiv škotskim skautima?

Škotski mediji pominju da je Srđan Babić momak koji bi mogao da bude interesantan Seltiku i koji bi bio idelan za taj tim, ali ovaj štoper nije igrao u jučerašnjem meču i ne možemo ga ubrojiti među trojicu u naslovu.

Setimo se da je Vujadin Savić bio meta Seltika tokom leta i da prisustvo skauta definitivno govori da je interesovanje nastavljeno.

Milan Pavkov je takođe interesantan Seltiku, njegova konstitucija odgovara fudbalu koji oni igraju, a pored njega, zainteresovani su i za desnog beka Filipa Stojkovića koji je sinoć pružio još jednu sasvim solidnu partiju.

Da li će Seltik biti konkretan u pregovorima sa Crvenom zvezdom?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!