STAVIO TAČKU NA SVE: Boaći OTKRIO da li je gol ili NE!?

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da je siguran da je postigao regularan gol u večerašnjoj utakmici protiv Partizana.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u 158. „večitom“ derbiju.

„I remiji su sastavni deo fudbala. Nije bilo ono šta smo želeli, ali eto… u ovakvim utakmicama je sve moguće. Bili smo sve vreme koncentrisani. Znam da je gol, pratio sam je. Ne treba mi video da bih se uverio, pratio sam je pogledom“, rekao je Boaći novinarima posle utakmice.

Partizan je poveo u 33. minutu golom Rikarda Gomeša, a izjednačio je Ričmond Boaći u 73. minutu, posle sporne situacije, pošto je nejasno da li je lopta prešla gol liniju.

Fudbaler Zvezde Filip Stojković rekao je da Partizan nije iskoristio katastrofalne greške njegove ekipe na sredini terena.

„Pravili smo neke katastrofalne greške na sredini, to nije naš stil igre, ali Partizan nije sve to iskoristio da nas kazni, na kraju nosimo bod kući. Falio nam je Vujadin (Savić), ali mislim da smo ušli jako loše u meč. U drugom poluvremenu smo se dogovorili šta treba da popravimo. Sigurno da nas nije iznenadila njihova igra, znali smo da će krenuti jako. Ušli su bolje u meč od nas, a tako kada bude uglavnom taj koji bolje uđe on i dobije“, rekao je on.

Stojković je dodao da su obe ekipe imale po svoje poluvreme, Partizan prvo a Zvezda drugo.

„Tako je bilo i prošle godine na našem stadionu, ali izbegli smo poraz i nastavljamo sezonu bez izgubljene utakmice“, naveo je on.

Fudbaler Zvezde Marko Marin zadovoljan je bodom.

„Mnogo smo loše ušli u igru, posle 20 sekundi imali su ogromnu šansu. Nismo uspeli da okrenemo. Sve je bilo negativno u prvom delu. Nisu nas iznenadili, samo smo duge lopte igrali, a to nije fudbal. Dosta je ovaj bod, što nismo izgubili. Pre ne bih bio zadovoljan, a sada sa bodom zadovoljan, igrali smo derbi na strani“, naveo je on.

Upitan o atmosferi na tribinama, Marin je odgovorio: „Ništa posebno“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!