STRASTI SE NE STIŠAVAJU: Trener Partizana OPLEO po Terziću!

Šta Mirković nerado kaže o telefonskom razgovoru sa Terzićem.

Prošlo je skoro nedelju dana od „večitog“ derbija, ali strasti se i dalje ne stišavaju. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je na gostovanju televiziji Pink da ga je posle utakmice zvao Zoran Mirković, ali trener Partizana kaže da je to bio privatan razgovor.

„Video sam da se to pojavilo, pa sam pogledao tu emisiju na Pinku. On je rekao da smo se čuli, a malo me je začudilo što je prepričavao naš privatni razgovor“, rekao je Bata novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Terzić je tada rekao da ga je Mirković zvao i kazao: „Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve'“.

Novinari su pitali Mirkovića da li ima običaj da se čuje sa Terzićem i da razgovaraju.

„On je mene zvao, a nemamo običaj da se čujemo. Čuli smo se, Terzić nam je čestitao na dobroj igri, izvanrednoj igri, ja njemu na svim stvarima koje rade u Evropi, koje su izvanredne i nisam iz tog razgovora čuo sporno, ali posle toga sam čuo dosta spornih stvari. Toliko o tome. Nerado sam i ovo rekao. To je bio naš razgovor i trebalo je tako da ostane“, rekao je Mirković.

CEO SVET JOJ SE DIVI: Srpkinja NAPRAVILA veliko čudo!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!