TOPLA DOBRODOŠLICA: ŠTA je Milojević PORUČIO Marinu!?

Najveće pojačanje crveno-belih stiglo iz Olimpijakosa.

Crvena zvezda dobro se pojačala pred Ligu šampiona, a sudeći po raspoloženju Gorana Čaušića, Ričmonda Boaćija, Marka Marina i Erika Jirke, navijače čekaju lepi trenuci, a Marko Marin imao je poseban doček u režiji trenera Vladana Milojevića.

– Gde si Marine, šta radiš, dobrodošao… Jesi li dobro? Baš si porastao – našalio se Milojević sa 170cm visokim vezistom.

Nekadašnji nemački reprezentativac upoznao se sa celim štabom i saigračima, dok je Goran Čaušić ipak imao drugačiji utisak po dolasku, jer je celo detinjstvo proveo na Marakani.

– Ne znam iskreno kako ću da se naviknem da mi Žule bude kapiten, ja sam njemu bio u omladincima, biće mi malo čudna situacija, ali ćemo možda brzo promeniti te uloge – našalio se Čaušić, koji se najviše čuo do sada sa Nenadom Krstičićem.

– Jeste da mi nije bio saigrač, ali mi je rekao sve najbolje. Naravno, ne treba mnogo ni da pitam, u Zvezdi je sve jasno. Jedva sam čekao da dođem.

Čaušića su pitali i šta posebno pamti iz omladinskih dana, još jednom je na tapetu bio Stojković.

– Prisetićemo se uvek Žuletove frizure, ista je sada kao i tada, popularna kaciga. Ne znam šta treba da se desi da je promeni, ja ću dati maksimum da to uradim.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!