TRENER PARTIZANA O MNOGIM STVARIMA: Evo kakvu Zvezdu on očekuje u DERBIJU i kakav meč očekuje njegovu ekipu u Novom Sadu!

Ovog vikenda se nakon reprezentativne pauze nastavlja Superliga.

 

Viceprvak Srbije, ekipa Partizana će gostovati Proleteru u Novom Sadu.

Na samom startu konferencije za medije, Zoran Bata Mirković se osvrnuo na poslednji odlazak iz Humske.

– Od prvog dana kada je stigao, Suma je bio u kontraritmu od cele ekipe, od cele ideje Partizana. Nisam upućen da li postoje posebni razlozi za tako nešto, ali nikako nije mogao da se uklopi u zamisli i ono što se od njega očekivalo.

Mada je tema konferencije bila meč sa Proleterom, jedno od pitanja ticalo se i ‘večitog derbija’ narednog vikenda i umora Crvene zvezde koja će tada već biti u ritmu od dve utakmice nedeljno.

– Iako ćemo mi imati više vremena za odmor, svesni smo toga da Zvezda raspolaže sa 30 fudbalera, tako da će oni u rotaciji imati igrače koji mogu da odrade šta treba. Mi gledamo svoj raspored, svoje probleme i sada, kao i pre mesec dana, gledamo u svoju čorbu.

Crno-beli su tokom dvonedeljne pauze odigrali i jedan prijateljski meč.

– Znate da smo bili u sastavu u kome smo bili i u odnosu na te ljude koji su bili sa nama, radili smo na svemu – i na fizičkoj kondiciji i taktici. Što se tiče utakmice protiv Teleoptika, generalno sam zadovoljan i kako su momci istrčali i zato što smo taktički radili to što su primenjivali.

Svi fudbaleri Partizana su u konkurenciji za utakmicu sa Proleterom osim Nemanje Miletićakoji je zaradio crveni karton u poslednjem meču pred reprezentativnu pauzu.

– Ona je kao prva najvažnija. Znate da nam je ubačen i Rad između ove utakmice i derbija. Proleter je novajlija u Superligi, dosta je čvrsta, disciplinovana ekipa”. Izuzetno su fizički jaki i opasni na prekidima. Sigurno nas čeka težak zadatak. U istoj smo situaciji kao i prethodnih nedelja. Svaka utakmica nam je bitna, zbog priključka na tabeli, zbog pobeda, zbog svega, zaključio je Mirković.

 

CRVENA ZVEZDA BOGATIJA ZA JEDNOG IGRAČA: Još jedan bivši prvotimac FMP-a POTPISAO za Crvenu zvezdu!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>