VELIKO POJAČANJE: Partizan doveo ŠTOPERA!

Naslednik Blekija Milenkovića i Svete Markovića?

U poslednjih nekoliko godina, Partizan je već afirmisao par odličnih defanzivaca iz svoje omladinske škole.
Najviše se istakao Nikola “Bleki“ Milenković, aktuelni fudbaler Fiorentine i “A“ reprezentativac Srbije, a njegovim stopama polako korača i Svetozar Marković, za sada još uvek u dresu Partizana.
A da u Omladinskoj školi Partizana ima još darovitih defanzivaca, potvrđuje i današnja informacija iz Humske. Naime, kako prenosi “Telegraf“, trener Partizana Zoran Mirković odlučio je da među prvotimce prekomanduje jednog od najistaknutijih članova generacije 2001, štopera Strahinju Pavlovića.
Ovaj momak će za sada samo trenirati sa prvim timom, a igrati utakmice za omladinski tim Partizana, a ukoliko sve bude teklo po planu, možda već od zime dobije priliku da debituje i za prvi tim.
Podsetimo, tokom letnjih priprema se istakao i talentovani levi bek Zlatan Šehović koji je imao problema sa povredom, a na vrata prvog tima “kuca“ i sjajni krilni fudbaler Jovan Kokir.
Nema sumnje, “neki novi klinci“ stasavaju u Humskoj, ne treba tu zaboraviti ni vezistu Armina Đerleka koji poput Markovića već ima značajno iskustvo koje je stekao u prvom timu, ali se ono najbolje fod njega tek očekuje.