ZA SRBIJU GORE NIJE MOGLO: NAJBOLJI mora na OPERACIJU!?

Veliki problem za selektora Orlova.

Dileme više nema – Bogdan Bogdanović mora na operaciju kolena! Ovu informaciju potvrdili su Sakramento Kingsi, koji su objavili da će reprezentativac Srbije biti podvrgnut hirurškom zahvatu na levoj nozi.

Bogdanović jeosetio bolove u kolenu još u meču sa Estonijom u kvalifikacijama za Mondobasket 2019. i posle magnetne rezonance utvrđeno je da je došlo do manjeg oštećenja.

Organizator igre Srbije je obnovio povredu na istom kolenu, koje je operisao posle završetka sezone, kada je usledila pauza od osam nedelja.

Sjajni šuter NBA franšize iz Kalifornije je tada bio podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na meniskusu levog kolena, a isto ga ponovo čeka. Kraljevi nisu objavili koliko će Bogdan odsustvovati sa parketa.

– Zahvat će biti obavljen u ponedeljak u Njujorku, a artoskopiju kolena će izvršiti dr Rajli Vilijams – kaže se u saopštenju Sakramenta.

Sada je izvesno da Bogdanovića nećemo gledati u mečevima predsezone, dok postoji mogućnost da propusti i start NBA sezone, koji je zakazan 16. oktobra.

Posle otkaza Bogdana, jedini igrač iz najjače lige na planeti u sastavu Orlova ostao je Nemanja Bjelica. Podsetimo, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Miloš Teodosić propustili su početak druge runde u reprezentaciji Srbije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!