BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nemanja Matić ISKRENO!?

Uoči utakmice Lige šampiona protiv Valensije, as Mančester junajteda Nemanja Matić morao je da govori o problemima među ‘đavolima’ više nego o samom meču.

U redovima kluba sa ‘Old traforda’ već duže vreme ništa nije kako bi trebalo, od rezultata do sukoba na treninzima između Pola Pogbe i Žoze Murinja.

O tome je pričao i Nemanja Matić uoči duela u Ligi šampiona protiv Valensije sutra uveče.

– Igrali smo loše u subotu, ali ne mislim da je neko od igrača izašao na teren bez namere da pruži sve od sebe. Ja sam odigrao jednu od najgorih utakmica u Junajtedovom dresu. Treba da se pogledamo u ogledalo zašto smo i gde baš svi pogrešili. Menadžer će nam sigurno reći šta nije bilo dobro, pokazaće nam video snimke gde smo grešili, šta možemo bolje da uradimo. Pokušava da pokrene tim, da ga učini jačim i boljim za izazove koji nas čekaju – izjavio je Matić.

Srpski reprezentativac smatra da će uskoro doći bolji dani po ‘crvene đavole’.

– Uvek je teško kad se izgubi, posebno kad igraš za veliki klub. Ali to je fudbal. Naravno da svi želimo da budemo bolji. Svesni smo da to nije izgledalo dobro u poslednjih nekoliko utakmica. I sada svi treba da pronađemo izlaz. To je odgovornost svih nas. Razgovarali smo o tome između sebe. Znamo da nije dobro i očekujem da ćemo svi reagovati, pružiti više, biti koncetrisaniji nego na poslednjem meču. Kada ne pobediš nekoliko utakmica zaredom, situacija je napeta, znamo to. Želimo da budemo bolji, da navijači budu srećni i imamo priliku protiv Valensije to da uradimo.

– Nije važno šta ste uradili ili osvojili u prošlosti, svaki dan morate da dokazujete da zaslužujete da budete na terenu. Razgovarali smo u svlačionici, znamo da situacija nije sjajna ali da možemo bolje. Pritisak uvek postoji, ceo život igram sa pritiskom, tako je i sa mojim saigračima. S druge strane, svi žele da pobede Junajted, imaju ogromnu motivaciju kada igraju protiv nas. Mi to znamo i moramo biti spremni, nismo uplašeni i to ćemo dokazati – poručio je Matić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!