BEZ POBEDNIKA NA BRDU: Mudrinski OTEO bodove!

Ognjen Mudrinski doneo bod Čukaričkom.

 

Kada Vladimir Stojković nema niti jednu odbranu, a Čukarički samo jedan šut u okvir gola do 80. minuta, onda vam je sve jasno, domaći su danas imali dosta sreće.
Ekipa Zorana Mirkovića je danas remizirala na Banovom brdu, bilo je 1:1 (0:1).

Partizan je dobro igrao danas, dva puta su pogađali prečku, imali par dobrih šansi, postigli jedan gol u 4. minutu, ali sreće nije bilo.

Sve što smo videli u prvom poluvremenu, a da je bilo zanimljivo, desilo se ispred gola Čukaričkog, Partizan je napadao, a već u 4. minutu je postigao gol. Gabrijel Enake je dobio loptu od Gomeša, odlično gađao i pogodio za svoj prvi gol u dresu crno-belih.

Enake je imao još jednu šansu, a minut pre toga je Janković pogodio prečku, prethodno je i Belić malo zakačio loptu.

U nastavku Gomeš pogađa prečku, Enake šalje loptu malo iznad prečke. Inače, danas je Rumun briljirao, igrao sjajno, bio najbolji pojedinac na utakmici.

Ipak, u 82. minutu stiže kazna za propuštene šanse. Prva prilika za Čukarički, ubačena lopta sa desne strane, Mudrinski dobija loptu i pogađa za 1:1 pored nemoćnog Stojkovića!

Nakon toga, još dve šanse za Čukarički, Partizan nije pretio. Imao je šansu Vidosavljević kada mu je Stojković odbranio, a slična situacija i par minuta kasnije kada je Bogosavac mogao da zavije u crno svoj bivši klub.

Uglavnom, Partizan bolji, Čukarički srećniji, a ono što se beleži jeste ČETVRTI nerešeni ishod Partizana u poslednjih pet utakmica Super lige.