BIĆE TEŠKO: Orlove sutra čeka pravi PAKAO u Rumuniji!

Biće znatno drugačije u odnosu na prethodno gostovanje u Podgorici.

Reprezentacija Srbije u nedelju od 15 časova igra meč četvrtog kola Lige nacija protiv Rumunije u Bukureštu i eventualnom pobedom bi napravila možda i ključni korak ka osvajanju prvog mesta u grupi i plasmana u narednu fazu takmičenja.

Ali, jasno je da “Orlovima“ neće biti nimalo lako.

Rumuni su osokoljeni pobedom u Litvaniji (2:1), do koje su došli u poslednjim trenucima meča i sada su im apetiti naglo porasli.

Ukoliko dobiju sutrašnju utakmicu, oni bi izbili na prvo mesto i u tom slučaju Srbija u naredne dve utakmice ne bi zavisila samo od sopstvenih rezultata, već bi morala i da čeka kiks Rumuna protiv Crne Gore i Litvanije.

Nadamo se Rumuni neće uspeti u svojoj nameri, ali ono što je sada jasno, to je da će domaćin sutra imati veliku podršku sa tribina velelepnog Nacionalnog stadiona.

Prema večerašnjim informacijama rumunskih medija, prodato je 43.000 ulaznica, a s obzirom da stadion prima 55.000 gledalaca, moguće je da se u toku sutrašnjeg dana proda i više karata.

Nema sumnje, “Orlovi“ će sutra biti pod mnogo većim pritiskom sa tribina, nego što je to bio slučaj u Podgorici protiv Crne Gore, ali verujemo da će na terenu potvrditi svoj kvalitet.

DELIJE SU OVO ČEKALE: Tomić je posebno bio ZADOVOLJAN jednim igračem!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!