BOMBA! Ćerka Siniše Mihajlovića OSTAVILA sve bez DAHA!

Nekadašnji srpski fudbaler ima petoro dece iz braka sa Italijankom.

Siniša Mihajlović, bivši fudbaler i današnji trener, jedan je od najznačajnijih ljudi iz sveta sprskog sporta, te ni ne čudi što njegov privatan život oduvek intrigira, a posebno ako se uzme u obzir da je oženio prelepu Italijanku sa kojom ima divnu decu. Njihova ćerka Viktorija izrasla je u pravu lepoticu, a svojom pojavom bukvalno oduzima dah.

Ono što se odmah da primetiti na Viktoriji je da je toliko skladno građena, te ima obline, ali i dobre trbušnjake. I njena majka Arijana je prava lepotica, i u petoj deceniji je zategnuta i predivna, te je u ovom slučajno jasno da „iver ne pada daleko od klade“. Inače, u braku sa suprugom Italijankom, Arijanom, Siniša ima petoro dece, Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i najmlađeg Nikolasa. Mihajlović ima i vanbračnog sina iz veze pre nego što se oženio sa Arijanom.

Njene slike pogledajte u galeriji:

– Prva ćerka zove se Viktorija po mojoj mami. Miroslav je dobio ime po mom kumu Miroslavu Tanjgi, koji je svom sinu dao moje ime, a Nikolas smo u familiji odabrali kao kompromis jer je moja slava Sveti Nikola, a ono „s“ na kraju je italijanski dodatak – izjavio je Siniša o svojoj deci svojevremeno.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!