BOMBA: Luka Adžić se vraća na Marakanu!?

Mediji kritikuju

Kriza drma Anderleht, a na udaru javnosti i navijača su svi u Kraljevskom klubu! Pa čak i oni koji ne igraju. Među njima i Luka Adžić. Zašto? Zato što ne igra?!

Belgijski mediji ne štede kritike za razočaravajuči početak sezone u najvećem tamošnjem klubu. Remi bez golova na svom terenu protiv slabašnog Sen Trona u prošlom kolu je opet razbesneo belgijsku javnost. Trener Vanhejzebruk se i dalje drži, ali prst krivice je okrenut ka vlasniku i predsednik Marku Kukeu, odnosno njegovom prvom saradniku i direktoru Luku Devrou. Delom i zbog toga što su promašili sa pojačanjima.

Posebno im se zamera što su nisu doveli prave igrače u ofanzivnoj liniji i što ekipa sada trpi i dala je čak 10 golova manje od lidera Briža koji joj beži osam bodova. Tu se misli na Adžića i 22-godišnjeg Albanca Kristala Abazaja koji su kupljeni letos, a do sada nisu upisali ni sekund na terenu.
„Ovi momci su jako jako mladi, ali problem je što ni na treningu ne ostavljaju nikakav utisak i nisu uspeli da se izbore ni na klupi“, piše Het Nieuwsblad.

I ostali mediji su kritički raspoloženi.
„Trener je delimično odgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, tek nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Prema informacijama kojima mi raspolažemo, Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi i zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe“, rekao je glavni urednik HLN-a, Stefan Kejgnart.

GROBARI U ŠOKU: Partizan ODBIO Božinova!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!