BOMBA NA OSTRVU: Štiže novi Vidić i to iz Srbije!

Junajted će morati da se otvori, piše San

Danima se pominje da je Nikola Milenković na meti Mančester Junajteda i tu se pominju različite cifre koje su išle i do 60.000.000 evra. Ipak, današnji mediji u Engleskoj, tačnije San piše, a prenosi Dejli Mejl, da je Fjorentina cenu za Milenkovića postavila na 45.000.000 evra.

Isti izvor kaže da je Mančester Junajted spreman da plati 11.000.000 manje i da je tu rascep koji Mančester deli od igrača koga neki porede sa Nemanjom Vidićem.

Ističe se da je Žoze Murinjo išao lično da se uveri u igru Milenkovića na meču Crne Gore i Srbije u Ligi Nacija.

San, piše da Fjorentina nije spremna da proda Milenkovića za sumu koja je ispod cene od 45.000.000 koja je određena. I da je samo pitanje hoće li se Crveni đavoli otvoriti za ovu akviziciju.

Naravno, opšte je poznato da je Milenković želja Juventusa, a dosadašnjee informacije kažu da Stara dama može da izdvoji najviše 35.000.000 plus bonuse za Milenkovića. Verovatno narednog leta crno-beli iz Torina krenuće u totalnu ofanzivu.

Ali, i za njih će stajati ista cena kao i za Mančester. Crveni đavoli se mnogo muče sa odbranom, proteklog leta nisu doveli nijednog od štopera koje su želeli, tako da ovo povezivanje sa Milenkovićem ima smisla.

Ranije se pominjalo da je i Atletiko Madrid zainteresovan za popularnog Blekija, te da je Viola odbila 40.000.000 evra za Milenkovića.

ŽIVOTNA LEKCIJA: Nakon NEVEROVATNE partije, NBA zvezda OPLELA po Jokiću!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!