BOMBA: OTKAZ u MADRIDU?!

„Sudićete nam na kraju sezone“, kaže trener Real Madrida.

Trener Real Madrida Đulen Lopetegi institira da kod njega nema straha da bi mogao da dobije otkaz posle loših igara Kraljevskog kluba. Govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Alavesa i istakao da mu otkaz ne prolazi kroz glavu.

I da mu je samo naredni meč Reala u glavi…
„Da li se plašim za svoju poziciju? Ne. Trener razmišlja samo o tome kako da spremi tim za narednu utakmicu“, rekao je Lopetegi.

Potom se osvrnuo na neke veoma oštre kritike koje je dobio od španske javnosti…
„Nisam zabrinut oko načina na koji me španski mediji tretiraju. Zabrinut sam oko toga kako igrači rade svakoga dana. Ne analiziram šta ljudi misle, fokusirani smo na narednu utakmicu“, kaže Lopetegi.

Real Madrid je vezao tri utakmice u kojima je ne samo dva puta poražen, već nije postigao ni gol. Prvo Sevilja, pa Atletiko Madrid i na kraju CSKA.
„Znamo da će biti čarolija kada imamo problema, ali moramo da ih prevaziđemo. Moramo da gledamo dobre stvari i ispravimo loše. Imamo dobar mentalitet i apsolutno samopouzdanje. Igrači rade dobro, igrali smo povremeno i dobro. Sudićete o nama na kraju sezone“, rekao je Lopetegi.

Real Madrid je i pored slabijih igara na deobi prvog mesta na tabeli. Sledi mu obračun protiv Alavesa u Vitoriji sutra (subota) od 18.30.

OČEKIVANO: SRBIN u IDEALNOM TIMU KOLA!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!