BOMBA: Trener PREMIJERLIGAŠA bi mogao da PREUZME Real?!

Ma koliko izgledalo neverovatno, leto bi moglo da donese šokantan razvoj situacije. Perez već upozorio Lopetegija, podrška oročena do najveće utakmice na svetu.

 

Stvari se zahuktavaju u Realu.

U četvrtak je Perez razgovarao sa Lopetegijem o lošoj igri i rezultatima, tražio objašnjenje, ali i upozorio trenera da nema mnogo vremena.

Španski stručnjak nije uspeo da probudi ekipu, usledio je poraz u Vitoriji od Alaveša, četvrta utakmica bez gola i rušenje velikog broja negativnih rekorda.

Jasno, to je pojačalo pritisak, ne samo na Lopetegija, već i na Pereza.

Današnji mediji pišu da bi poraz od Barse u „El Klasiku“ 28. oktobra (pre toga Real igra prvenstveni meč sa Levanteom i protiv Plzenja u Ligi šampiona) značio kraj sa bivšeg golmana kluba i španskog selektora.

Kakav je plan u tom slučaju?

Real će pokušati da dovede privremeno rešenje, dok bi na leto mogla da usledi bomba.

U pitanju je Jirgen Klop.

Ma koliko neverovatno zvučalo, još jedna sezona bez trofeja bi možda Klopa naterala da razmisli, iako ima dugogodišnji ugovor sa Liverpulom, a dovođenje Kejna ili Azara za novi svetski rekord bi itekako pomoglo.

Perez će nešto od planova probati da realizuje u januaru, ali za tako nešto su male šanse.

Ono što je jasno je da nedostaje napadač, Benzema se sada povredio, seriji bez gola nema kraja, ne nazire se čak ni u naznakama zamena za Ronalda.

Klop će biti krupan zalogaj, sa druge strane, ako Alegri odluči da završi krug u Juventusu, i ustupi mesto na klupi Zidanu, onda nema dileme da će Real pokušati da ga dovede.

Prisetimo se, on je odbio ponudu Pereza uz učtivo da bi mogli da se čuju sledeće godine i da ove sezone jednostavno ne može da prekrši reč datu „Bjankonerima“.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!