BOMBA TRESE MADRID: Real SPREMIO 100 miliona za NJEGA!

Engleski mediji prenose da bi fudbaler „Građana“ mogao da završi na „Bernabeu“ već tokom zime.

Real Madrid je u problemima, vezali su pet mečeva bez trijumfa, postigli su u tom periodu samo jedan gol, svakog trenutka se očekuje i smena Julena Lopetegija.

Ispostavilo se da uprava nije najbolje postupila kada nije angažovala adekvatnu zamenu za Kristijana Ronalda, o tome govori i podatak koji Lopetegijevu generaciju stavlja među najgore u istoriji kluba, više o tome OVDE.

Brojna imena dovode se u vezu sa „kraljevskim“ klubom, a engleski mediji prenose da bi u Real već u januaru mogao da krene po jedno kapitalno pojačanje.

Naime, „Los Blankosi“ će tokom zimske pijace pokušati u svoje redove da dovedu fudbalera Mančester sitija Rahima Sterlinga.

Engleski reprezentativac je na radaru Reala već neko vreme, ozbiljnije interesovanje Madriđani su pokazali kada su se pojavili problemi između „Građana“ i fudbalera oko produžetka saradnje.

Sterling ima još 18 meseci ugovora sa Sitijem, traži povišicu od 100 hiljada funti na postojeći ugovor od 175 hiljada funti, što uprava kluba sa „Etihada“ još uvek nije spremna da mu ponudi.

Real će tako već u januaru pokušati da ga dovede, a navodno su spremni da ponude 100 miliona funti (113 miliona evra) za njegove usluge.

Siti će ipak pokušati da ga zadrži, ali u klubu su svesni da će kako se kraj ugovor bude približavao, Sterlingova vrednost opadati, pa će u klubu bez sumnje morati da razmotre ponudu od 100 miliona funti, ukoliko je Real zaista i pošalje.

U Madridu su posebno impresionirani Sterlingovim nastupom u dresu reprezentacije Engleske protiv Španije, što je navodno ubedilo upravu da krene po njegov potpis već na startu naredne godine.

GROBARI SLOŽNI: On je JEDAN JEDINI!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!