BOMBA U ITALIJI: IBRAHIMOVIĆ opet U EVROPI?!

Nije neočekivano, posle svega, pregovori već počeli!

Odjeknuće kao čudo, izgleda da Ibrahimoviću nije dosta Evrope, i vrhunskog fudbala.

Najavio je da će završiti karijeru u Malmeu, ima ugovor sa Galaksijem do 2019. ali iza kulisa se sprema bomba.

Naime, kako pišu italijanski mediji, Mino Rajola pregovara sa Leonardom o povratku Ibrahimovića u Milan.

Prema tim informacijama, prvi kontakti su ohrabrujući, Zlatan bi mogao da dođe iz Galaksija u januaru i potpiše ugovor na šest meseci. Posle toga bi odlučio šta dalje.

On je zagrejan za povratak u Evropu, veruje da još može da igra na visokom nivou, a Rajola ga ohrabruje na takav potez. Inače, odnosi sa Milanom, kontroverznog menadžera, nikad nisu bili bolji, sa Leonardom i Maldinijem se mnogo bolje slaže nego sa njegovim prethodnicima.

Ibrahimović bi pomogao Milanu od zime, cilj je svakako Liga šampiona, ali i pokušaj da se osvoji LE, koji je podigao sa Junajtedom pre dve godine, doduše u završnici je bio povređen.

Poznato je i da Ibra i njegova supruga obožavaju Milano, da planiraju da žive u Italiji kada Šveđanin završi karijeru, a dres Milana je nosio dve sezone, odigrao 61 meč i postigao 42 gola, pre nego što je prodat PSŽ. U prvoj sezoni je osvojio titulu, to je i Milanov poslednji „Skudeto“, u stvari poslednji put da je neko osim Juventusa osvojio šampionski naslov.

Ibrahimović je naravno igrao i za Juventus i Inter, ali nikada nije krio da se najbolje osećao u Milanu i da mu je to najdraži klub…

SRBIN REŠETA: DA li ON ZASLUŽUJE POZIV za REPREZENTACIJU?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!