DA LI JE ZADOVOLJAN?! Mirković PROGOVORIO nakon MEČA!

„Radili smo što smo se dogovorili“, zadovoljan je trener Partizana

Lakše diše Zoran Mirković posle plasmana Partizana u četvrtfinale Kupa Srbije. Nije imao šef struke crno-belih bog zna kakvog razloga za zadovoljstvo od nedelje do danas, ali je na stadionu u Gornoj varoši vratio Parni valjak na pobedničku trasu (2:0).

Iako je svestan da je prolaz izboren uz dosta neprijatnosti, posebno u periodu posle gola Svetozara Markovića kad je domaćin protisnuo u potrazi za izjednačenjem.
„Čestitam kolegi Kruščiću i ekipi Zemuna na dobroj, borbenoj, utakmici. Ostvarili smo cilj, prošli u narednu rundu. Bili smo malo i pod pritiskom, ali mislim da smo kontrolisali igru i veći deo utakmice. Jedino je Zemun posle našeg vođstva imao inicijativu i prečku“, podsetio je Bata.

Misli su mu već usmerene kad okršaju sa Napretkom…
„Imamo gust raspored, u subotu nas čeka utakmica, pa onda sreda, pa ponovo vikend. Radili smo ono što smo se dogovorili, nismo srljali, strpljivo smo gradili pozicije. Moramo da nastavimo ovako. Mi težimo iz nedelje u nedelju da igramo i da pružamo dobre partije“, dopunio je Zoran Mirković, koji nije mogao odmah posle utakmice da precizira kakvu je povredu zaradio Danilo Pantić u drugom poluvremenu, zbog koje je zamenjen.

Razloga za zadovoljstvo ima i Miloš Kruščić, iako je njegov tim eliminisan iz Kupa.
„Sad već polako, u kontinuitetu, pogotovo protiv boljih timova, igramo sasvim korektno. Dobro se nosimo i sa Zvezdom i sa Partizanom, ali ne iskoristimo šanse. Partizan je bio bolji u prvom poluvremenu, posle smo se opustili i imali dve dobre šanse. Krivo mi je što nismo postigli gol. Okrećemo se prvenstvu. Dali smo sve od sebe, nismo uspeli“, smatra šef struke domaćeg sastava.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!