DILEMA NE PRESTAJE: Odlazi u Real ili ostaje u Čelsiju?

Belgijanac je trenutno u fantastičnoj formi.

 

Eden Azar nastavlja da fascinira fudbalsku javnost iz utakmice u utakmicu – u prošlom kolu je golom i asistencijom srušio Sautempton u gostima omogućivši londonskom klubu da se izjednači sa Sitijem i Liverpulom u samom vrhu tabele.
Ono što bi ipak moralo da brine čelnike i navijače ’Plavaca’ jeste želja Belgijanca da zaigra u Realu iz Madrida.
„Ponekad se probudim i želim da odem u Real, ponekad mi se ostaje u Londonu.  Zato sam i pričao posle Svetskog prvenstva da sam spreman na promenu. Trenutno igram dobar fudbal, Madrid je moja dečačka želja – to je najbolji klub na svetu. Videćemo, ne želim da pričam o tome svaki dan, ali pričaćemo u budućnosti sa klubom“, izjavio je trenutno najbolji strelac Premijer lige.
Ako dođe do razilaženja sa londonskim Čelsijem, želi da to bude uz najbolje uslove i za sam klub, suprotno od onoga što je Tibo Kurtoa uradio prošlo leto.
„Ne želim tako da napustim klub. Želim da ono što bude dobro za mene bude dobro i za klub zato što su mi dali sve ovde. Ako im kažem da želim da potpišem novi ugovor to ću i uraditi, neću pogaziti svoju reč iz poštovanja prema Čelsiju.“
 
„Trenutno imam 27 godina u januaru punim 28, videćemo. I da odem i da ostanem ovde želim da uživam u igri što trenutno i radim“, završava Belgijanac svoju izjavu engleskim medijima.
PIŠE: Stefan Matić