DIREKTNO: Francuski STRUČNJA novi trener Reala?!

Uveliko se već priča o Lopetegijevoj smeni, novo ime u igri za njegovo mesto.

Real Madrid igra jako loše u poslednje vreme, na pet vezanih mečeva ne znaju za trijumf, a pritom su u tom periodu postigili i samo jedan pogodak.

Po svemu sudeći Julen Lopetegi broji poslednje minute na klupi tima, pa su mediji već počeli da spekulišu ko bi mogao da ga nasledi.

Najpre je bio pominjan Antonio Konte, potom se u priču uključio i trener Kastilje Santijago Solari, bivši igrač „kraljevskog“ kluba, a pominjani su i selektor Belgije Roberto Martinez, kao i bivši trener Reala, trenutno šef struke Mančester junajteda Žose Murinjo.

„Paris United“ ima nove informacije, naime, oni veruju da će novi trener „Los Blankosa“ biti legenda Arsenala Arsen Venger.

„Profesor“ je bez angažmana od kako je po završetku minule sezone napustio voljeni Arsenal, nakon 22 godine u klubu iz Severnog Londona.

Pominjano je da bi mogao da preuzme funkciju sportskog direktora u PSŽ, njegovo ime dovodilo se i u vezu sa klupom turskog Fenerbahčea, a sada je u priči i madridski Real.

„Los Blankosima“ ovo definitivno nije prvi put da pokušavaju da ga dovedu u svoje redove, do sada nisu uspevali jer je Venger bio veran Arsenalu, ali kako je sada slobodan, a Lopetegiju se smeši otkaz, čini se da je pravo vreme da francuski stručnjak sedne na klupu Reala.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!