DONEO ODLUKU: Ovo je SUDBINA Jovića!?

Nemci uvereni da je ovo dobar potez.

Luka Jović je pokupio svu pažnju sportski medija minulog vikenda zbog već dobro poznatog razloga – Srbin je postigao pet golova za Frankfurt protiv Fortune što ga je učinilo rekorderom Bundeslige.

Trenutno deli prvo mesto na listi strelaca sa Alakaserom iz Borusije i predvodi svoj tim u borbi za poziciju koja vodi u Ligu Evrope naredne sezone.

Pošto je svojom neverovatnom partijom zaintrigirao sve veće klubove, sportski direktor tima iz Frankfurta Bruno Hubner ne prepušta ništa slučaju i najavio da će uskoro uslediti ponuda Benfici za otkup Lukinog ugovora.

„Luka će uskoro postati punopravni igrač Ajntrahta, aktiviraćemo klauzulu u njegovom ugovoru. Ovo je veoma dobar posao i za igrača i za sam klub“, izjavio je Hubner za nemačke medije.

Klauzula koja se spominje iznosi između 10 i 12 miliona evra koju Nemci moraju da uplate kako bi ga otkupili od portugalske Benfike.

Nema sumnje da ako reprezentativac Srbije nastavi sa ovakvim partijama, njegova cena će samo rasti što ide i Ajntrahtu u korist.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!