EKSPLODIRAO: Jović ZABIO petardu u Bundesligi!

Utakmica je završena, pobedio je domaćin veoma ubedljivo, a srpski fudbaler je sa pet golova ušao u istoriju Bundeslige.

Nikada niko kao Luka Jović.

Srpski fudbaler je obeležio ovo kolo Bundeslige, možemo to već sada slobodno reći, pošto je postigao PET golova u meču protiv Fortune iz Dizeldorfa.

Ajntraht je stigao do 13. boda, do 4. pobede u sezoni, ali tema je svakako srpski fudbaler koji je danas briljirao.

Ajntraht je stigao do prednosti posle 20 minuta utakmice, tada je nakon dodavanja Gaćinovića neko igrao rukom, dovoljno za sudiju da pokaže na belu tačku, a Haleru da pogodi za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije prava magija Luke Jovića, srpski fudbaler nakon dodavanja FIlipa Kostića uspeva da polumakazicama pogodi gol, a tu situaciju mogli ste da vidite OVDE.

Do kraja poluvremena Luka Jović rešava pitanje pobednika meča, gosti su izgledali toliko inferiorno danas, da je bilo samo pitanje kojim rezultatom će se završiti utakmica.

Haler je dodao četvrtu recku nakon 5 minuta igre u drugom poluvremenu, gosti preko Lukebakija stižu do smanjenja, a onda sledi novi šou Luke Jovića koji do kraja utakmice postiže tri gola.

U 55. minutu nakon dodavanja Filipa Kostića postiže novi gol nakon dobrog okreta, a u 59. minutu uspeva da iskoristi asistenciju De Guzmana i da povisi na 6:1, da bi u 72. minutu uspeo da postigne i svoj peti gol na meču, ovoga puta glavom.

Luka je najmlađi ikada u Bundesligi koji je postigao pet golova, ima samo 20 godina i 300 dana…

BRAVO!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!