EKSPRESNO: Partizan POJAČAN pred Čukarički!

Pozajmljeni vezista Čelsija izdržao poslednji trening pred duel sa Čukaričkim

 

Opravak brže od očekivanog. Bilo je planirano da Danilo Pantić tek u četvrtak bude podvrgnut kontroli posle povrede zadnje lože, međutim, mladi reprezentativac Srbije ekspresno se vratio u stroj i konkuriše za sastav Partizana uoči gostovanja Čukaričkom (sreda, 16.30).

Ofanzivni vezni izdržao je poslednji trening u „Zemunelu“ i staviće se na raspolaganje šefu struke ZoranuMirkoviću za duel 14. superligaškog kola, u kome će gosti pokušati da se iskupe za kiks sa Napretkom, minule subote. Hoće li Pantić i igrati, naravno, zavisi samo od Mirkovićeve procene, ali činjenica da je trenirao sa ostatkom tima svakako je popravila raspoloženje među crno-belima. Posebno što kad pozajmljeni vezista Čelsija i Marko Janković dejstvuju zajedno rastu i šanse tima iz Humske 1.

 

Podsetimo, Pantić je zbog bolova u zadnjoj loži napustio teren u Gornjoj varoši, u završnici okršaja sa Zemunom u osmini finala Kupa Srbije. Činilo se da će posle duela sa Kruševljanima propustiti i utakmicu sa Brđanim, međutim, mišić nije pokidan, već se samo radilo o rupturi, pa 22-godišnji vezista može na teren.

Zoran Tošić, pak, mora još da popričeka, iako i on trenira sa ostatkom tima. Van stroja su još ZlatanŠehović i Aleksandar Šćekić.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!