GORI SVE: Partizan PONIZIO Zvezdu!?

Stižu i prve reakcije iz, i oko Partizana, posle sinoćnjeg ubedljivog poraza Crvene zvezde u Parizu.

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su se uverili u svu moć Pari Sen Žermena, u vrhunsko umeće Nejmara, Mbapea, Di Marije, Kavanija i ostalih, pa su se u Beograd vratili sa šest lopti u svojoj mreži.

Brojni su komentari širom Evrope na dešavanja u ovoj utakmici, a ni Zvezdin najveći rival, Partizan, nije propustio priliku preko svojih pojedinih predstavnika, da “pecne“ crveno-bele zbog prvog poraza u svim takmičenjima još od marta ove godine.

Tako se na Instagramu oglasio potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, šaljivom porukom kojom je povezao LOTO izvlačenje sa rezultatom sinoćnje utakmice:

“Noćas nije izvučena sedmica, ali imamo jednu šesticu. Čestitamo srećnom dobitniku iz Beograda, Ljutice Bogdana 1A. „Više sreće u Liverpulu“, aludirajući na Zvezdino predstojeće gostovanje na “Enfildu“.

Takođe, Vuletić je podsetio i na najubedljiviju Partizanovu pobedu nad Zvezdom od 7:1, koju PSŽ sinoć nije dostigao.

U sličnom tonu je i reakcija Željka Pantića u najnovijem “Partizanovom vesniku“, gde je između ostalog napravljen ironičan osvrt na takmičenje “u kome je jednom jakom šesticom Crvena zvezda ‘zadivila’ Evropu“, poručio je Pantić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!