GORI SVE: Zvezda se HVALI svojim VEOMA ZNAČAJNIM oružijem!?

Crveno-beli tokom aktuelne prvenstvene pauze analizirali svoj učinak od početka sezone u Superligi i poseban akcenat stavili su na jedan sve izraženiji detalj u njihovoj igri.

Crvena zvezda je u uvodnom delu sezone stekla sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan i za sada uspešno grabi ka odbrani titule, mada je još mnogo ostalo do kraja tekuće sezone.

Ali, adut crveno-belih u toj borbi jeste i velika psihološka snaga njene ekipe, na šta posebno ukazuju na zvaničnom klupskom sajtu.

U prilog tome, Zvezda podseća na nekoliko preokreta koje je ekipa Vladana Milojevića uspela da napravi, ali ne samo ove sezone, nego i u prethodnoj. Dakle, od njegovog dolaska na klupu crveno-belih.

“Prvi je na svojoj koži psihološku snagu crveno-belih osetio Čukarički 26. novembra 2017. godine, kad je prednost domaćinu na Banovom brdu obezbedio Mićin, a Boaći sa dva pogotka odneo ceo plen u komšiluk“, podseća Zvezda na prošlosezonsku utakmicu.

Tri meseca kasnije slično se ponovilo i protiv Spartaka u Subotici, kada je Rodić sa dva gola doneo preokret crveno-belima.

Dalje, Zvezda podseća i na preokret protiv Vojvodine 13. maja u Novom Sadu (strelci Radonjić i Milić), ali ubedljivo najdraže preokrete crveno-beli su napravili ove jeseni u Evropi, protiv Spartaka iz Trnave i Salcburga, u poslednje dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najnoviji je preokret ostvaren u Superligi protiv Zemuna, pa u Zvezdi na kraju izvode ovaj zaključak:

“Osvrt na rezultate ne ostavlja dilemu i jasno potvrđuje da je psihološka snaga našeg tima veoma značajno oružje“, poručuju na klupskom sajtu crveno-belih.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!