GORI SVE: Zvezda se OGLASILA POVODOM otpužbe!?

Crveno-beli sa gnušanjem odbacili pisanje L’Ekipa

Crvena zvezda se oglasila povodom natpisa čuvenog francuskog lista L’Ekip o tome da je navodno čelnik Zvezde odlučio da uplati 5 miliona evra na ubedljiv poraz crveno-belih u Parizu pred meč protiv PSŽ-a i pobedu „Svetaca“ od bar pet golova razlike.

Crveno-beli su istakli da sa najvećom dozom gnušanja odbacuju pitanje francuskog lista.

SAOPŠTENJE ZVEZDE PRENOSIMO U CELOSTI:

– FK Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista L’ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen-Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje.

– Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine.

– Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje – navodi se u saopštenju Zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!