GOTOVO JE: Srbin DOBIJA otkaz u Engleskoj!

Tvrdi gazda Šahid Kan

Dve utakmice fore i otkaz za Slavišu Jokanovića u slučaju nastavka crne serije! Informacija koju su posle Fulamovog poraza od Kardifa emitovali ostrvski mediji da bi danas demanti stigao od glavnokomandujućeg na Krejven Kotidžu. Gazda kluba Šahid Kan takve priče naziva “senzacionalističkim“ i pukom “fikcijom“. Uverava da srpski strateg uživa punu podršku kluba.
“Slavišin učinak pokazuje da je u trenucima kada je ulog bio najveći uvek vodio ekipu na način koji je za divljenje. Sa još 29 utakmica u prvenstvu – tri četvrtine su dakle pred nama – siguran sam da će isto tako biti i ove sezone“, decidiran je Kan.
“Što se tiče senzacionalističkih i izmišljenih naslova koji su se ove nedelje pojavili u vezi sa Slavišom, oni me jednako zabavljaju koliko i začuđuju i razočaravaju. Molim vas da ne verujete svemu što pročitate. Ili u ovom slučaju, ne verujte ničemu što pročitate“, dodao je.

Slaviša Jokanović može dakle da bude spokojan. Mada on ni pre Kanove podrške nije bio posebno uznemiren.
“Nisam tip kome treba takva vrsta podrške. Hvala veliko, veoma ljubazno sa gazdine strane, ali sa moje strane vrlo sam svestan šta je moj posao. Želim da njega učnim zadovoljnim, moram da navijače učinim zadovoljnim i da im pružim uživanje na Krejven Kotidžu i to je to. Pritisak je deo mog mosla“, rekao je Jokanović još u petak.

Ipak, serija od šest kola bez pobeda i odbrana koja ne uliva sigurnost (12 primljenih golova na tri poslednje utakmice) sigurno će za posledicu imati i nastavak spekulacija o Jokanovićevom statusu. Sve dok rezultati ne postanu bolji.

Kan je siguran da će se to desiti. Zašto? Podseća da Fulam ni prošle sezone u Čempionšipu nije krenuo silovito, pa je svejedno stigao do Premijer ligi.
“Optimizam je prirodan kada znamo da u Jokanoviću imamo trenera koji ne samo da razume i ceni čast kakvu predstavlja Fulamova klupa, već je u prethodne dve sezone sa svojim štabom osmislio formulu po kojoj iskorak pravimo za praznike i formu dižemo za drugi deo sezone. To bi trebalo sve da nas raduje uoči reprezentativne pauze sledećeg meseca, posebno zbog toga što je u tom trenutku u prošloj sezoni krenuo naš uspon ka kasnijoj promociji“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!