GROBARI ŠOKIRANI: Partizanu preti TUŽBA!

Ukoliko su navodi tačni, Partizan bi do kraja dana trebalo da namiri dug italijanskom menadžeru kako bi izbegao novu tužbu i dodatne troškove.

Aktuelno rukovodstvo FK Partizan susretalo se u prethodnim godinama sa mnogobrojnim problemima iz prošlosti, tako da pretnje tužbama i vraćanje zaostalih dugova nisu ništa novo.

Generalni direktor Miloš Vazura govorio je mnogo puta do sada ko sve potražuje novac od Partizana, a u više navrata je napomenuo da se dug isplaćuje i prema italijanskom menadžeru Serđu Bertiju koji je 2010. godine posredovao u transferu Adema Ljajića u Fiorentinu.

Partizan je dužan Bertiju još 250.000 evra, a „Žurnal“ piše da su crno-beli u obavezi da do kraja dana isplate tu sumu Italijanu ukoliko žele da izbegnu tužbu.

Poznati menadžer navodno preti da će „presaviti tabak“ i tužbom doći do pomenute sume ali i napraviti dodatne troškove Partizanu.

Generalni direktor Vazura govorio je i ranije da ta dugovanja nisu sporna i da je Partizan u obavezi da izmiri ono što je uprava iz 2010. godina ostavila kao balast svojim naslednicima.

LAJKUJTE NAŠU STRANIC