HOĆE LI NAPUSTITI INTER?! Ikardi o POVRATKU u bivši klub!

Da li se kaje što je napustio Barselonu?

Mauro Ikardi će po prvi put igrati protiv Barselone, kluba u kome je proveo svoje juniorske dane.

Inter će večeras gostovati Barseloni u trećem kolu grupne faze Lige šampiona, a „Neroazuri“ se nadaju pozitivnom rezultatu, pogotovo jer će domaćin večeras nastupiti bez svog najboljeg igrača, Mesija.

Ikardi je izjavio da se nikad nije pokajao što je napustio Barselonu i prešao u Italiju.

„Želeo sam da igram, a u Barseloni tu mogućnost nisam imao. Drugi su mi dali tu šansu i ja sam to prihvatio bez razmišljanja.“

On je za omladisnki tim Barselone nastupao u periodu od 2008. do 2011., kada prelazi u Sampdoriju i vrlo brzo se probija do prvog tima, a zatim sledi prelazak u Inter i fantastične partije u ovom klubu.

Jasno je koliko je on bitan igrač za „Neroazure“, još jednom je to pokazao u derbiju sa Milanom, kada je postigao odlučujući gol u 92. minutu.

„Odlično se osećam u Interu, nemam nameru da napustim ovaj klub. Moja porodica i ja smo srećni u Milanu. Želim da ispunim svoje ciljeve i da dam svoj doprinos kako bi dodatno podigli Inter. Ja sam kapiten ovog tima i želim da se borim za ovaj dres. To je samo deo razloga zašto ne želim da napustim ovaj klub iako sam imao mnoge ponude i verovatno će ih biti još“, rekao je Mauro Ikardi.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!