ISKREN ODGOVOR: Hamšik „Zvezda će da NAS BOLI“ !

As Napolija se u intervjuu slovačkim medijima osvrnuo i na remi sa Crvenom zvezdom u prvom kolu Lige šampiona.

Reprezentativac Slovačke Marek Hamšik ovih dana se sa zemljacima sprema za nastavak takmičenja u UEFA Ligi nacija, ali je u intervjuu za list „Pravda“ mnogo više od predstojećeg duela sa Češkom, govorio o Napoliju.

Hamšik je uveren da njegova ekipa može da se nosi sa sedmostrukim šampionom Italije, Juventusom, u novoj trci za „skudetom“.

„Serija A je jedna od najboljih liga na svetu. Nije tako samo zbog Juventusa, tu su i druge jake ekipe, poput Rome, dva milanska kluba, liga je vrlo izjednačena. Juve je najjači, ali nije nepobediv. Možemo da se nadmećemo sa njima i nadam se da ćemo ih stići do kraja sezone“, rekao je Hamšik.

Samopouzdanje Napolitanaca popravila je pobeda nad Liverpulom 1:0 na stadionu „San Paolo“.

„Liverpul je neverovatno jak u napadu, a mi im nismo dozvolili nijedan šut u okvir gola. To dovoljno govori o tome koliko smo dobro odigrali“.

Hamšik se osvrnuo i na remi bez golova sa Crvenom zvezdom.

„Nažalost, nismo uspeli da dođemo do pobede u Beogradu i ta dva boda koja smo ispustili, mogli bi skupo da nas koštaju na kraju grupne faze“, rekao je kapiten Napolija.

Slovački reprezentativac ipak je optimista pred mečeve Napolija i Pari sen Žermena, koji su na programu 24. oktobra u Parizu i dve nedelje kasnije pod Vezuvom.

„Kao i Liverpul, oni imaju ogroman potencijal u napadu. Znamo protiv koga i kako treba da igramo, ali pre toga nam sledi nastavak takmičenja u Seriji A (Udineze – prim.aut.)“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!